Ποιος σχεδιασμός παγοδρομίου αυλής σας ταιριάζει;

Για να αποφασίσετε ποιος σχεδιασμός παγοδρομίου αυλής είναι κατάλληλος για εσάς, έχετε διάφορες επιλογές που πρέπει να θεωρήσετε.

Παλαιότερου τύπου παγοδρόμιο (παραδοσιακή μέθοδος)

Η κατασκευή αυτού του παγοδρομίου δεν απαιτεί μεμβράνη ή σανίδες.

Η παρασκευή πάγου με αυτό τον τρόπο είναι η πλέον δύσκολη και χρονοβόρος. Ωστόσο, με την προϋπόθεση ότι έχετε αρκετά σταθερό κρύο χειμωνιάτικο καιρό για να υποστηρίξει αυτό τον σχεδιασμό παγοδρομίου, το τελικό αποτέλεσμα αυτού του πάγου είναι εξαιρετικό. Ο πάγος θα είναι εξίσου καλός με τον πάγο σε οποιοδήποτε παγοδρόμιο εξωτερικού χώρου το οποίο επιτρέπει στη Μητέρα φύση να παγώνει τον πάγο.

Τα πλεονεκτήματα του παλαιότερου (παραδοσιακού) τύπου παγοδρομίου:

  • Είναι ο πλέον οικονομικός
  • Είναι η πλέον αποδοτική λύση

Τα παραδοσιακού τύπου παγοδρόμια αυλής έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα:

  • Απαιτούν πολλή συντήρηση, καθώς η επιφάνεια του πάγου τείνει να παρουσιάζει ατέλειες πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο συχνά από τους άλλους τύπους παγοδρομίων, λόγω των αλλαγών καιρού και θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Αν δεν μπορείτε να διαθέσετε χρήματα για το παγοδρόμιο, θέλετε πάγο και δεν σας πειράζει ο κόπος, αυτός ο τύπος παγοδρομίου αυλής θα σας παρέχει ένα τυπικό παγοδρόμιο εξωτερικού χώρου.

Αν σας αρέσει αυτός ο τύπος παγοδρομίου αυλής και θέλετε να μάθετε πώς να το κατασκευάσετε, επισκεφθείτε τη σελίδα μου σχετικά με το πώς να κατασκευάσετε ένα παγοδρόμιο χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο Παλαιότερος τύπος παγοδρομίων αυλής.Μέθοδος μεμβράνης

Η κατασκευή αυτού του τύπου παγοδρομίου απαιτεί μια μεμβράνη και σανίδες. Έχετε την επιλογή να φτιάξετε ή να αγοράσετε τις σανίδες.

Η παρασκευή πάγου χρησιμοποιώντας μεμβράνη παγοδρομίου είναι αρκετά απλή και λιγότερο χρονοβόρα από τη χρήση της παραδοσιακής μεθόδου.

Θα χρειαστεί να επενδύσετε οπωσδήποτε ένα μικρό χρηματικό ποσό, αλλά θα αποσβέσετε το κόστος στην πρώτη περίοδο και μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε τα περισσότερα από τα υλικά που αγοράσατε και τα επόμενα χρόνια, με λίγο ή σχεδόν καθόλου μεταγενέστερο κόστος. Το κόστος είναι επίσης πολύ μικρότερο από αυτό της μεθόδου ψύξης (εξηγείται παρακάτω).

Η χρήση της μεθόδου πλαστικής μεμβράνης και η κατασκευή (ή η αγορά) δικών σας τοιχίων παγοδρομίου έχει πολλά πλεονεκτήματα:

  • Κατά πρώτον, αφού μπορείτε να πλημμυρίσετε την περίμετρο των πλευρών της παγοδρομίου χόκεϊ σας με πολύ νερό μονομιάς, μπορείτε να επιτύχετε το επιθυμητό πάχος πάγου πολύ πιο γρήγορα, εξοικονομώντας πολύ χρόνο στην παρασκευή πάγου.
  • Κατά δεύτερον, αν το κλίμα αλλάξει ξαφνικά κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου και η θερμοκρασία αυξηθεί τόσο, ώστε ο πάγος σας να λιώσει μερικώς ή εντελώς, ο πάγος σας θα ξανασχηματιστεί αμέσως μόλις πέσει η θερμοκρασία! Αν έχετε ένα παραδοσιακό παγοδρόμιο θα χρειαζόταν να περιμένετε με ανησυχία και υπομονή μια καλή χιονόπτωση και έπειτα θα έπρεπε να συμπιέσετε χιόνι και να κατακλύσετε το παγοδρόμιο ξανά από την αρχή. Με τη παραδοσιακή μέθοδο, σε αυτή τη περίπτωση, θα αντιμετωπίζατε μια μακρά περίοδο κατά την οποία η οικογένεια σας δε θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το παγοδρόμιό σας.
  • Κατά τρίτον, απολαμβάνετε το πατινάζ για περισσότερο χρόνο κατά τους χειμερινούς μήνες. Εγώ δημιουργώ το παγοδρόμιό μου μέσω της μεθόδου μεμβράνης και πάντα έχω πάγο από τη τρίτη εβδομάδα του Νοεμβρίου έως τα μέσα Μαρτίου, με ή χωρίς χιονόπτωση! Αυτό είναι πολύ ικανοποιητικό!

Επίσης, στήνω τη δομή του παγοδρομίου μου ήδη από τον Οκτώβριο, αποφεύγοντας έτσι να περνώ πολύ χρόνο έξω από το σπίτι παρασκευάζοντας πάγο κατά τη διάρκεια του πραγματικά κρύου μήνα του Νοεμβρίου.

Αν αισθάνεστε πως αυτή η μέθοδος παγοδρομίου σας ταιριάζει και θέλετε να μάθετε πως να την κατασκευάσετε, επισκεφτείτε τη σελίδα μου αναφορικά με το πως θα κατασκευάσετε ένα παγοδρόμιο χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο Μέθοδος μεμβράνης.Μέθοδος ψύξης

Αν ο προϋπολογισμός σας είναι περιορισμένος και επιθυμείτε παγοδρόμιο εξωτερικού χώρου για πατινάζ ή χόκεϊ με τη πιο επαγγελματική εμφάνιση, τότε σίγουρα αυτός είναι ο κατάλληλος τύπος παγοδρομίου για σας!

Εάν νιώθετε ότι αυτός ο τύπος παγοδρομίου αυλής σας ταιριάζει και θέλετε να βρείτε πως θα τον αγοράσετε, επισκεφτείτε τη σελίδα μου στο Μέθοδος ψύξης

Είναι πολύ σημαντικό να εξακριβώσετε ποιος σχεδιασμός παγοδρομίου αυλής θα είναι ο κατάλληλος για εσάς για τα επόμενα ένα-δύο χρόνια... Σχεδιάστε λοιπόν προσεκτικά!

Επιστροφή από τη σελίδα Σχεδιασμός παγοδρομίου αυλής στη σελίδα Κατασκευάστε το δικό σας παγοδρόμιοΔωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό (e-zine) mybackyardicerink για τα ψυχόμενα παγοδρόμια αυλής


Γίνετε συνδρομητής στο ηλεκτρονικό μου περιοδικό mybackyardicerink.

   Σας ενημερώνει περιοδικά για τις νέες πληροφορίες που έχουν προστεθεί.

   
Συμπληρώστε το όνομά σας (προαιρετικό)
Συμπληρώστε τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου σας
και κατόπιν

Μην ανησυχείτε! Η διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου σας είναι απόλυτα ασφαλής.
Υπόσχομαι να τη χρησιμοποιήσω αποκλειστικά για την αποστολή του ηλεκτρονικού περιοδικού (e-zine) mybackyardicerink.
Συνδρομή στα νέα του ιστολόγιου mybackyardicerink


Γίνετε συνδρομητής στα «Νέα του ιστολόγιου mybackyardicerink».

Αυτή η ροή RSS είναι ένα μικρό ιστολόγιο σχετικά με τα ψυχόμενα παγοδρόμια αυλής (κάτι σαν μικρό διαδικτυακό ημερολόγιο) που, εκτός των άλλων, θα σας ενημερώνει για τυχόν νέες ή τροποποιημένες σελίδες στον ιστότοπο mybackyardicerink.gr.

Τα «Νέα του ιστολόγιου mybackyardicerink» σας κρατούν ενημερωμένους για άλλες ειδικές αναρτήσεις και εφιστούν την προσοχή σας σε μερικά από τα παλαιότερα θέματα μας, τα οποία διαφορετικά πιθανόν να παραβλέπατε.

 Τι είναι οι ροές RSS;Επιστροφή από τη σελίδα Σχεδιασμός παγοδρομίου αυλής στη σελίδα Κατασκευάστε το δικό σας παγοδρόμιο

Επιστροφή από τη σελίδα Σχεδιασμός παγοδρομίου αυλής στην Αρχική σελίδα του My Backyard Ice RinkΣας αρέσει το mybackyardicerink.com;

Νέα! Σχόλια

επισκέπτες έχουν σχολιάσει μέχρι τώρα...

+1 mybackyardicerink

Site red arrow

Follow mybackydicerink on Twitter

Κοινότητα παγοδρομίων!

Γραφτείτε συνδρομητής στοto
mybackyardicerink Newsletter
(E-Zine)


Συμπληρώστε το όνομά σας (προαιρετικό)
Συμπληρώστε τη διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου σας
και κατόπιν

Τα δεδομένα σας τηρούνται εμπιστευτικά!

Δείτε παλαιότερα τεύχη!

Ακολουθήστε και το ιστολόγιο


Βρείτε περισσότερες παρόμοιες φωτογραφίες στην κοινότητα του mybackyardicerink.com

Οι ιστορίες σας

Το δικό σας παγοδρόμιο αυλής

Παλαιότερα τεύχη ενημερωτικού δελτίου

Δείτε παλαιότερα τεύχη του ενημερωτικού δελτίου!

Νέα και πληροφορίεςΒρείτε περισσότερες παρόμοιες φωτογραφίες στην κοινότητα του mybackyardicerink.com

Γεγονότα

Χόκεϊ δρόμου De Rue -

Γρήγοροι σύνδεσμοι

Ευχαριστίες

Χορηγοί ιστοτόπου


Tundra Gear